Wednesday, May 25, 2011

Makeup Tutorial - Simple Night Look By Me

Hello beautiess.. bzkah dah petang² nih.. jom rehat² sambil layan tutorial.. kali ni nak up pasal night makeup.. Tuk amatur ni kira step paling cincai ku bagi.. kalo dah pro tu jgn le pertikai kan ye.. kang bg teknik pro² kang tak faham pulak dorang..

Ulang tayang le video ni smpi korang boleh follow yer.. apa² nak tanya boleh je contact kat fesbuk.. hahaha.. nak lg best jom masuk kelas.. kikikiki.. selamat mencuba...



Gambar ni di snap guna camera henpon je... sbb bateri camera kong plak lepas tutorial siap di rekod.. haih.. ampun yer.. kalo tak berapa terang...







For foundation apply refer video ni.. and anything tak faham do comeback ya..
Gud luck!

Sunday, May 22, 2011

Al-Fatihah Buat Mereka Yang Disayanagi

Tersentuh hati bile tgk berita kejadian tanah runtuh kat hulu langat tu..
Ya.. sangat tersentuh hati saya.. sayu hati melihat anak-anak yatim ini.. musibah menimpa diri mereka amat hebat.. semoga Allah terus menempatkan mereka bersama-sama insan yg paling disanyangi-NYA..

Buat keluarga mangsa.. ucapan takziah mengiringi.. tabah la dlm menghadapai ujian ini.. AL-fatihah buat mereka yg telah pergi..

Wednesday, May 18, 2011

Ada Lagi 20 Minggu

Hai ladies..
Huwaaaa lama gile tak cite pasal kendiri peribadi kan.. hahahaha...

Skang simtom mabuk² dah takde lagi.. baru ada mood nak cerita  kat sini.. rasenya ramai dah tahu kat fb yg daku dah terisi ... ekekekeke... Adik HK bakal lahir Oct nnt.. Baby apa .. tu lom sure lagi.. sbbnya belom g skodeng HK Jr nih..



Waktu ni kami kat Central Market.. semata-mata nak makan kuey teow goreng kerang kat atas bumbung tu.. hahaha.. tp as usual lah lepas 8 thn rase nya dah tak sama macam time ku ulang alik ke kolej study dulu...

Now daku dah 20 minggu lebih sket.. perut tak berapa nak keluar lg.. hahahaa menyorok mcm kakaknya dulu.. dah 8 bln baru betul² bulat.. mood skang suke bejalan je.. kalo dulu asek nak tdo.. makan pun selera jee.. thanks to hubby sbb selalu penuhi nafsu makan yg kadang² tah pape je.. hahaha Love u so much!

Tuesday, May 17, 2011

Makeup Bertunang Shiema

Dah lama tak masukan entry kat makeup gallery nih.. hahah terlupe sebenarnya..
Kali ni makeup bertunang my kazen.. tak byk pic amek.. just close up makeup jek tuk taruk kat gallery wideliabeauty..

Pada yg nak tgk lain-lain koleksi boleh klik sini yer.. WIDELIABEAUTY









Booking me now!!
Mobile : 6 017 223 7993
Email : hazlinashahrel@wideliabeauty.com
YM : cinderella_semalam
Skype : hazlinashahrel
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com/
Blogshope : http://wideliastore.blogspot.com/
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty

Sunday, May 01, 2011

Makeup Tutorial - Day Makeup By Me

Selamat berhujung minggu girlss.. Kali ni nak up kan video tutorial tuk simple day makeup as below. Sgt cepat dan senang nak apply pada yang baru nak belajar keep watching yer..



After makeup done. Malas nak pakai contact lens.. sbb nak buat tutorial je.. hahah abes tutorial ni terus padam makeup..



Me without mata plastik..


video

So ladies.. selamat menonton yer.. video ni daku dah apply foundation siap².. kalo nak tgk tutorial macam mana nak pakai foundation boleh tgk video ini. Nnt ada masa ku up cara applying liquid foundation yer.. Happy wacthing.. sebarang komen terima kasih banyak²..

Makeup Tutorial - Applying Foundation Stick



video

Simple tutorial tuk apply foundation jenis stick. Selamat mencuba girlsss...

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup