Wednesday, July 01, 2009

Fia @ Putrajaya, Celebrate besday Opah Yam ngan Pak Ngah Tamrin

Sabtu lepas bwak Fia jenjalan ke Putrajaya.. ni pestime Fia datang putrajaya..
berabad ajak Mr Daddy tapi selalu tak berkesempatan.

malam ni plak sempena nak celebrate besday Opah Fia (my mom) ngan Pak Ngah Fia ( B.I.L).
kitaorg meronda kat depan masjid putrajaya tu nak cari port lepak. malang plak ade pesta tuk perkahwinan buat pameran. siap ade pengantin bersanding lagi..

hurmm.. so cari la port lain.. alih2 lepak kat jambatan kat depan tasik.
sebelum tu dah tapau KFC kat Alamanda.

bile dah dapt port apa lagi.. kitaorg bukak la bekal malam tu..
sonok plak rasenya picnic kat situ.. meriah u all..

next time kita picnic lagi eh.....









2 comments:

MRS. K said...

datang putrajaya tak jengok hadif ye..

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

laa ye ke..
aunty tak tau la hadif duk sana..
takpe nnt aunty dtg bwk fia jumpe hadif yer...

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup