Sunday, August 09, 2009

Nak tepek gak

Ari Rabu lepas Mr Daddy tak keje.. so ku ajak la pergi collect box ni mane le tau kot2 ade something special.. sib baik tak jem maklumla ujan lebat tgh ari tu..


Ni la rupe box tu..

Bile dah bukak sekali tgk ni jer.. ok la... bende free.. hehehehehee


7 comments:

Azlina Ibu Alisha said...

mummy fia pon dh amek kotak keramat tu..hehehe..
xde ms lagi nk tgk VCD teknik urutan baby tu..

-DiraDiya- said...

xtgk pn xpe ibu alisha n mummy fia.. tgk je teknik urutan yg erra wat dlm gugu gaga erra 2.. miahahaha..

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

ibu alisha: a'ah la... tersorok kotak dah tepi almari.. ekekekee... nnt ku korek blk..

mama adam: uh ku loya tgk cite tu.. belakon je sume itew!!!!!! baik layan CSI.. ekekekekeee :x

MRS. K said...

kite tak sempat amik pon box tu.. dah tarikh tutup dah.. huhuhu

sara said...

sara pun baru gak amik box tu, ari ahad lepas. da semggu gak..nnti nk tepek gak r..

Mama Qaseh said...

Alla bestnya cmne leh dpt tu Yang..ni yg jeles ni hehe

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

mrs K : ni pun paksa mr daddy g tolong bawak, ku jeles ngan ibu alisha dok tayang kotak nih... heheheheheheeeee... ibu alisha ok kan..??

sara: tepek jgn tak tepek...

mamaqaseh: k masuk register kat baiboo.com.my

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup