Tuesday, September 22, 2009

Raya 2009 - Hari Raya Ke3

Ni nak cite plak entry hari raya ke 3... kitaorg tak kemana pun.. operasi basuh kain je sepanjang hari... nak g beraya tak de sape blk umah memasing lagi... belah ptg baru la merewang ke OU... sambil nunggu kete di cuci kat car wash opis Daddy kita makan angin kat mall.......


We in Green plak...


Fia yang dah ready nak outing... atas kepala tu dpt bertahan 30 saat je.. pastu dia sebuk nak tarik


Fia naik ketapi ..pon pon pon.. muke nak tdo....




2 comments:

Naz-Segalanya disini said...

orang dah nak habis raya dah..dia baru n3 raya ke 3?cpt ler sket tuan umah..update cerita raya ke 7

leadleedeea said...

ehhh...sama laaa muka tiga2...heheheee~!! mmg seiras...suke tgk..

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup