Monday, June 14, 2010

Sangat Gomak

Ha.. kan ku dah kata.. ku mmg tak sesuai guna simply 5 ni. Sangat la gomak jadinya.. dah macam udang celup tepung.. opss.. sgt putih ok.. tak natural langsung. Ok stop using! nasib baik dpt free.. hurm kembali la ke pangkal jalan wahai daku.. guna golden horse cosmetic je.. tu yang paling tak mengecewakan.. hehehehe..



Tapi ku paling suka blusher tu.. alaaa Elianto je.. lawakan..? sapa kata barang murah ni teruk!. asal cantik pada aku kira ok la.. kalo korang tak suka.. itu duit korang.. tp tak salah kalo sesekali kita mentry ye tak?? jap ku google web elianto apa ke namanya.. blusher ni.. alahai tak jumpe plak...

Ekceli beli dah lama .. tp tak penah digunakan.. alih² ari tu anak dare ni rajin betul memunggah.. tu yg teringat.. nak pulak malam tu ade majlis nikah kazen Mr Daddy.. melaram la terus.. hurmm masih elok lagi..

2 comments:

s.h.a.d.h.i.a said...

lawo laaa.. nape saya guna simply 5 tak gomak pon.. ekeke..
kalu dekat mmg nak hire u make up la utk function.. cantikkkk..
make up charge bape ek?

Cik Andam Hazlina @ Wideliabeauty.com said...

hehehe.. mungking lepas nak topup ngan foundation ngan bedak tu yg gomak tu.. lg pun kalo guna SS5 je mmg putih siket..

thanks.. dok mana? add lina kat fb search hazlina shahrel

mekap tuk event dr rm 100

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup