Wednesday, April 13, 2011

Parut .. Jeragat .. Kulit tak sekata..?

Hai ladies... kali ni nak review satu produk tuk hilangkan 'kecacatan' muke uollss yg ada masalah jeragat/pigmentasi.. parut jerawat atau kulit tak sekata..

Actually daku dah guna produk ni almost 9 years. Since lepas tamat SPM.. bile dah start bekerja baru ada duit sket nak try something new.. alhamdulillah mmg yg tebaik yg pernah di cuba..

Dalam dok guna-guna tu ada jgk le gatai-gatai pi try barangan lain tp still problem jgk.. then berbalik la guna produk ni.. so mmg tak penah pikir nak tukar lagi dah .. dan yang paling best langsung tak mengelupas kan kulit. kecerahan wajah berlaku secara semula jadi.. dan tak menyakitkan ...


Ni la produk nya.. Pearl Paste Cream.


Dan ini muke ku .. gambar ni tahun 2009. waktu ni HK baru umo 6 bulan..
Sorry la wajah sebelum tak de sebab dulu tak secanggih now nak click2 camera semudah ini kan.. tp ni la wajah ku with minima makeup.. cream ini dan bedak compact je...


dan ini lengkap bermekap..

Nak dapatkan nya..? boleh rujuk sini Widelia Store untuk pilihan.

Tapi bagi yg punya duit byk boleh la ke klinik2 kecantikan tuk dptkan laser dan sebagainya...

2 comments:

firahadifa said...

thanks for ur review n testimoni dear... akak letak kat fb fan page ye ..

The Queen @ Widelia said...

hahaha malu kak.. boleh je.. time kasih..

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup