Thursday, August 04, 2011

Pre Annivesary yang ke 4 tahun

Waah .. kejap je masa berlalu.. usia perkahwinan Mummy and Daddy dah nak masuk 4 tahun.. sepanjang usia perkahwinan ini insyallah bakal terima zuriat yang ke-2 october nanti..



Mummy plak dah setahun lebih tak makan gaji.. buat keje sendiri je.. harapan Daddy kalo boleh tak nak Mummy keje langsung.. lebih selesa dan selamat jika Mummy dapat uruskan anak-anak depan mata sendiri... maklumla sekarang ni kes macam-macam yang berlaku.. tu yang buat Daddy risau.. tapi Mummy plak tak betah nak macam ni.. hahahahaa.. rasa macam tempoh berkurung dan berehat panjang dah smpi ke ujung.. mood nak g keje dah datang balik.. so lepas pantang nnt Mummy kene gegeh cari keje..



So sambutan ulang tahun kami kali ni tak plan byk.. since Mummy carry adik dan dah pun tahap sarat-sarat ni.. rasenya tak byk yg Mummy bleh plan.. nak pulak sambutan ulangtahun kami sebenarnya jatuh pada hari malam raya 30 Ogos.. tu pun kalo raya konfem 31 Ogos.


Si kakak yang makin bijak.. semakin hari makin banyak akal.. tapi semakinnn manja.. Mummy cayang kakak!!






Thanks to Daddy sebab tunaikan jgk hasrat Mummy nak ke Cameron Highlands, biarpun hanya tuk semalam.. Mumy happy sgt.. puas! syok dan nyaman la kat sana.. rase tak nak balik je.. hehehee..

Nota : Lagi gambar nnt upload.. tenet slow giles...

10 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

lama tak bw kat sini hehe happy anniversary sama la kita thn ni 4thn usia p'khawinan..semoga lina bahagia di samping org tersayang..

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

ye la lin..lina pun lama tak update blog.. tnet macam hampeh.. nak buat BW lg la lembab nak loading..

thanks dear.. :)

Gieyana said...

Happy anniversary yer..owhh ritu pon ada g sini gak..a week b4 puasa..:)

deqlis said...

happy anniversarry Lina...happy tgk lina bahagia...:-)

p/s: pasal produl simply siti tu yeke..leh wat kulit kering?? rsnyer mungkin tak sesuai gak ngan sis...sis nyer muka pun kering..takleh laa pakai lagi kering...tp klu brush tu confirm halal, mmg nk beli laa..mcm cakap Lina..bior nampak pro..eceh:-)

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

kak gieyana : thanks kak.. seronok kan dok sana.. rase tak mau pulang.. hahahhaa

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

kak lis : thanks kak.. tu la pada lina.. tuk skin org lain tak sure plak.. kene try n error ler.. hehehehe.. bli kak jgn tak bli... praktis make perfect..

Zari said...

Oh my god your dress is so beautiful ;) nice blog by the way
<3
Zari

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

thanks zari..

Ann Ishak said...

happy anniversary and selamat hari raya ya...

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

ann ishak : thanks dear.. selamat hari raya..

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup