Thursday, September 22, 2011

Me @ 38weeks 4 days

Penatnya.. baru selesai mengemas rumah sikit.. maklumla la nak tinggalkan umah lama sket lepas ni.. mana tak nya berpantang kat umah mak. harus la tinggalkan umah dlm keadaan bersih.. kalo tak nnt mr daddy ngelat.. hehehee... nak plak anak dara sorang ni dah pandai sgt buat umah jd tongkang pecah.. tak yah tunggu lama .. 5 minit je siap tonggang terbalik jadinya.. huh! memang penat..

 
Haziqah Kafiah

Mummy and baby dalam keadaan baik setakat ni.. alhamdulillah. Check up pun semua ok.. cuma masa nak meletop je blom sampai.. Jantina baby amat la surprise.. sbb Mummy sendiri pun tak tau baby apa.. hahaha boleh gitu.. kali ni 100% surprise.. mmg takde clue langsung.. semua yang bertanya pun Mummy said tunggu..


sewaktu pertama kali scan tuk tau usia baby.. sbb Mummy lupe last date punya period..

Kali ni nak bersalin rase lama sgt.. mungkin sbb Mummy tak dpt skodeng tgk keadaan anak Mummy kat dalam perut ni kot.. tak macam kakak dulu.. siap 3D bagai.. punya la excited.. bila rindu dan tak sabar, mentelaah la CD gambar tu smpi boring.. tp siyesssss tak boring pun.. tu yang tak terasa bile smpi waktu baby nak jengah dunia.. cuma kali ni je rase lamaaaaa sangat.. sbb Mummy sndr ari² kira hari bila adik nak keluar..

Nama pun dah ready.. eeee Mummy mmg tak sabar la tgk kamu sayang!!!!!

2 comments:

mommyYen said...

ooo...expecting 2nd baby ya..?congrats..take care k..besnyer..!

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

thanks mommyyen..

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup