Thursday, February 09, 2012

Besday Give Away Goes To...

Soory ladiess.. buat u oll ternanti-nanti.. skang me umumkan yang menang GA ni..





2 yang bertuah tuk menang Missrose 18colors Eye Pallete ialah:






And the winner is


Cotton Long Dress (Blue)

so emailkan detail nama, alamat dan no hp ye kat hazlinashahrel@wideliabeauty.com

Terima kasih yang menyertai..

P/s: pada yang me tak tinggalkan jejak tu.. jgn kecik hati.. me dah review sebenarnya.. tp disebabkan line tenet yang sgt lembab loading jd slow sgt.. maaf yer.. lenkali sertai lagi.. terima kasih semua..

8 comments:

Nida said...

Ya Allah... syukur atas rezeki yang dikurniakan olehMU...

Rasa macam tak jejak bumi..hehe. Selautan terima kasih buat Hazlina atas kemenangan ini.. moga dilimpahkan rezeki buatmu..amin.

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima.. kalau tak dapat cuba check di spam..(fuf232 @ gmail.com)

Aimie Dalia Izzaty said...

Alhamdulillah menang. terima kasih kak :)

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

hai kak.. dah dpt email.. bg lina siket masa ye tuk buat penghantaran.. once dah sent out nnt lina email tracking number..

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

aimie: bg detail kat email ye..

Aimie Dalia Izzaty said...

kak haz tak dapat lagi eh saya punya email. saya dah sent act dekat email akak. cuba akak check. kalau takde inform saya ye :)

ⒸⒾⓀ ⓏⓄⓂⒷⒾⒺ said...

tahniah... :)

gadis pekan said...

slm :) alhamdulillah..thnx..atie baru kasi email..nanti check ye :) terima kasih sudi pilih atie jd pemenang...

gadis pekan said...

slm :) dpt x email atie ye?

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup