Friday, August 03, 2012

Need More Time!!

Fuuuhh.... baru nak masuk 3 hari... kelam kabut me..
Rutin yg dah tinggal almost 8months ago masih tak boleh nak suite dgn time skarang.. huhuhuh.. dulu anak sorang.. sekarang 2.. kelam kabut ollss....nak berfb pun tak boleh nak ngadap lelama... keje umah masih bertimbun lagi tak selesai... kene rushing nih..

Si adik pulak sekarang pantang Mummy bangun je dia mule melalak.. macam org kene pukul... susah nak bergerak kalo dia tak tdooo.. lagipun sekarang makin ligat bejalan.. she get her first step masa umo 9 bulan.. now she's 10 months d.. aiyak.. lg 2 bulan nak 1 year.. cepat nya masa berlalu...

Kene plan something for her birthday.. kali ni celeb sekali dgn kakak sebab lahir dlm bulan yang sama.. tp we will celeb on early October lah ye.. sbb date adik dulu..

ok.. for now.. menaip sambil si kecik bergayut kat belakang badan ni.. haish... nak pegi gomol dia dulu seblum nak tdokan dia.. daaa...

Lot Of Loves Kisses!
Hazlina Shahrel @ Queen Of Widelia

1 comment:

Em's Family said...

i ni anak sorang pun kelam kabut :d

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup