Friday, November 20, 2009

HK In Gown

Heeeeehehehee.. ni pes time tau HK pakai gown.. cun tak?? Bile Mummy tgk comel je dia tekedek2 jalan dlm gown ni.. geli hati Mummy.. Tapi bile nak suh posing kemain lagi susah.. smpi kene minta bantuan Daddy.. br jadi .. ni pun dpt sekeping je.. yg lain sume goyang.. HK la... tak mo dok diam².. nak merayap je kejenya..

Gown ni pun HK dpt mase besday ari tu.. kawan opah kasi.. HK pakai nampak cantik la.. cume singkat sket.. hehehehee.. Mummy simpan baik2 gown HK ni ye..

10 comments:

-DiraDiya- said...

fia feel princess kah??..
dh ikut ibu adam yg sentiasa 'feel' ni jgk eh??..
cntik la laling ank kamu pkai dress 2..
feel mami dtg lg..
yuhuuu.. org d sna..
ku puji menantu kamu ni..
kamu d mn??..
lmbt nau puji menantu sdri..
mn x menantu 2 rs cm termkn batu..
hohoho..

MRS. K said...

alololo..
cantiknye fia
senyum menawan lagi

iera said...

wawawa....
somell nya fia berbaju gown² nie:D
marsya ... ntah la bila leh pakai..
insyaallah awal bulan dec ni iera wat besday party marsya di puchong...

mummy fia datang la ye:D

mamafaris said...

ku pnk bkira2 nk bg gown tp nk ke ko pkai ke fia..xpnh pon ko bg sblom ni..

tgk la 1 dy nnti....

Mummy Fia said...

alaa ibu sesekali nak feel feel. ala princess gitu.. Fia kan Princess Mummy harus la ade feel gitu...

mummy K ..makasih yer... mummy fia yg dah kembang semangkuk ni mcm dia lak kene puji..

mummy iera.. insyallah kami dtg.. bg alamat yer..

wahai bonda mertua.. ku terima dgn hati terbuka walau apa pun yg dikau nak bg.. bg Faris pun ku terima.. haahahahah

zaza yazid said...

cantik lah fia in gown..comei..

Momma Mia said...

huhu blink blink la Fia, macam princess... Sweet jer smile dia...

wanie @ suzie said...

walaaa shomelicius la fia..
berseri2 gtu.laling ko pandai2 je cakap gaun nih murah ye...ntah2 sampai seratus hengget.kui3

Qistina's Mama n Abah said...

Comelnya fia..kalau rambut dah panjang mesti lagi cute

Mummy Fia said...

mama qis.. Kafiah tgh simpan rambut la ni.. hehehe sbb rambut dia gulung² maka lmbtla nak panjang..

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup