Monday, March 01, 2010

Blue's Get Gathers


WE ARE HEPI!!!

Ni pes time Mummy pegi gathering sebesar ini.. Sgt nebes laaa.. sume kawan baru..
Tapi sayang.. Mummy tak lama.. Daddy HK tak sihat.. pastu HK lak mengamuk sbb cuaca sgt panas.. Gambar pun bape kerat je.

Tapi sgt hapening la.. susah oo nk handle ramai² ni.. Thanks pada penganjur.. nnt buat lg yer.. abg badut pun sgt sporting..


Lepas sampai, register, amek name tag


Dpt doorgift HK terus sambar..suh bukak dia nak mintak air kotak ..


Tak sempat Mummy nak amek gambar dia nak sedut dah...


tengokkkkk... hapening kan.. sgt meriah .. makanan sgt2 best.. terima kasih semua...


Kami sgt kepanasan... huhuhuhu...


HK yg cuba melarikan diri dr abg BuBu.. huhuhuhuhu...

6 comments:

ita cutevirus said...

hai lina..

ehehhehe.. tu abg bubu a.k.a abg hassan...

ehehehhe... sayangnyer tak stay.... tp, family day tu memang best kan?

Sidratul Muntaha said...

terima kasih sebab sudi dtg
tak sempat nak borak - borak Mummy Fia..
sangat - sangat tidak menang tangan..
apepun..klu terkurang n terkasar base tu harap dimaafkan.

firahadifa said...

owh clown tu nama abg bubu ker??? x tau lak..

SuZiE said...

bestnye g gathering... suzie yg kt kelantan ni jauh le nk pegi.. huhuhu.. lgpun br blk kursus..

Hazlina Shahrel said...

hai sume...

mmg hepi la time tu... tp daddy fia betul2 tak sihat.. kesian pulak tgk dia .. tu yg cabut awal tu. ikut hati mmg nak tunggu smpi abes.. tak semapt ku nak kenal2 bergambar sakan..

kak ayu.. lenkali buat lagi ye.. kali ni nak lepak smpi rentung..

afida.. abg bubu tu siap sound apsal sume anak lebih kurang je umo.. bersalin serentak ke?? ptt la penuh sepital.. hahahahah...

suzie ada jodoh kita jumpe..hehehehe..mana tau ade rezeki turun kl time ade gathering.. nnt kalo ade lina tempek2 kat wall fb suzie eh..

Nana said...

hye lina
sorry xsempat beramah mesra aritu...
salam kenal dari saya..

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup