Sunday, March 28, 2010

Cerita Pasal Dia Pulak

Lama rasanya tak cerita pasal perkembangan puteri ku sorang ni.. HK skang dah genap 1 tahun 5 bulan.. Semua perkara dia dah tau dan nak buat. Apa saja Mummy or Daddy buat dia pasti nak buat jgk.. bile mandi mesti paksa Mummy gosok gigi dia.. kalo tak selagi tu la tak nak keluar bilik air.. makan pulak semua nak makanan org dewasa.. kalo bg makanan bayi mesti dia tak nak dah..

Kalo ke kedai makan tak nak dah duduk lam baby chair tu.. mesti nak duduk kerusi org dewasa.. minum pulak nak gelas yg ada ais.. adoi.. betul2 ikut perangai Mummy..





Gambar ni ketika kami nak ke Ikea. Jalan punya la jem.. upenya Ikea time tu ade BIG SALE.. adoi payah betol nak parking.. sib baik dapat...


Ni pulak mase pegi celebrate besday Daddy ker Quality Hotel. HK tak berapa minat la makan DIM SUM ... nasib la kt situ menu wajib porridge tak penah miss.. kalo tak mesti HK tension.. takde makanan yg dia suka... heheee...


Ni pulak mase makan Nasi ayam kat Ayammas .. tgk la tu nasik pun ade kat tepi bibir.. tak perasan plak Mummy.. HK sgt suka makan makanan bersup sup ni..

Jangan tak tau.. HK PEMINAT SUP EKOR.. waaa setiap kali makan sup ekor.. Mummy dpt makan isi je.. kuah abes HK sedut campur lam nasik.. smpi berlaut la nasik tu.. dia sgt sukeeeeeee......

4 comments:

Mama Kyra said...

amboi hk..suka mkn sup ekor ye..kejap je dh besar dia..

Baiti said...

hehehe..fia nyer gigi samer byk cam sheena lerkkk...kekekekekeke....lmbt betul nak tumbuh kan...heyyy...kang da tumbuh byk kang keje menggigit jerk la pulak....huhuhuhu

Hazlina Shahrel said...

mama kyra.. dah boleh jd teman time besantap.. hahahaaa...

mama baiti.. ni pun pantang leka konfem kene geget..

-DiraDiya- said...

sume pic d ats..
senyuman HK.. x beragak!!..
alahaiiiiiiiiiii.. shomeyl je..

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup