Thursday, December 23, 2010

Gadis Berbunga-bungaan..



Comel kan.. hahahaha.. Mummy over! tp ok wat.. kalo mak sndr tak puji anak siapa lagi .. ye dok? hahhaa.. Jenuh oo nak suh ini budak posing.. dah mcm badut Mummy dia  buat muke lawak depan dia.. sikit pun tak heran... sob..sob.. dia rela pandang awek lain lebih cun. Time ni kat OU.. hajat hati nak g karoke ngan Daddy.. tibe² bunga-bungaan merah ni menawan hati.. tu yg suh cinderella kecik ni menyelit kat situ..


Bergambar salji la konon kan.. sikit pun tak sejok.. pakai sleeveless lagi.. hehehehe...



Elok pulak Famous Amos duk bukak boot kat tepi pokok bunga tu.. harus la HK buat cam kedai sndr.. Lepas dpt apa yg dihajati.. baru dia nak kuar dr situ..



Dan dgn bangga nya Mummy kene jadi org eskot dia.. sebab dia jalan tak nak pegang².. nak feel macam OU tu dia yg punya... hurmmm

Penajaran: tak payah nak pakai heels yang tinggi melangit kalo dah tau anak tu suka kan freeeddoomm.. lalalalala....

2 comments:

Mama Kyra said...

hk posing tkde perasaan..hehe..tp ttp comel..

Hazlina Shahrel Mummy HK said...

waaaa mama... takde perasaan ke??? hahahhaa....

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup