Saturday, January 15, 2011

Dia HK.. Si Kancil Oyang..

Haaaa ingat lagi tak dgn ini budak...?? Lama kan dia tak muncul kat blog mak dia nih.. hehehehee... tak leh kuar selalu.. nnt tak surprise.. ekekkeke..

>

HK now dah 2 thn 3 bulan.. owh.. dia masih tak pandai bercakap.. setakat sepatah kata je buleh.. tu pun kadang takde bunyinya.. hahhaaa... takpe Mummy still sayang dia.. Mummy tak kisah pun kalo org tanya dah pandai cakap ke blom.. yang penting Mummy tau anak Mummy ada suara.. kalo nangis satu taman buleh dgr..

Pelan-pelan ye sayang.. walaupun tak boleh cakap ayat berjela-jela lagi.. tp setiap arahan yg diberi semua HK faham..setiap perkara yang Mummy buat.. cepat je dia follow.. maka skang ni tak boleh nk kiss Daddy sewenang-wenangnya depan dia.. nnt kang dia kiss Daddy dia macam Mummy kiss .. haaa lagi haru biru...

Dalam bab berpakaian.. skang ni pandai dah pilih baju sndr.. kalo Mummy choose mmg tak mo dah.. semua nak select sndr.. owh.. cepatnya kamu besar..

Adik?? hahahah soklan yg Mummy takan letih nak jawab.. Mummy mmg tak plan pun dah skang ni tuk tambah lagi.. tp mungkin belom rezeki HK nk jadi kakak.. lgpun HK tak boring.. sbb Hk ada kawan kan... anak-anak mak ngah sentiasa jd teman main dan gaduh.. so apa nak kisah sgt..

3 comments:

mummysyafie said...

wah..dah 2 tahun, takpe..some kids mmg lambat bercakap. tapi kalau dah pandai esok, tak larat nak melayan..

Puan nadxoxo said...

Salam Hazlina. Sonok anak dah besar leh diajak main hehe. Dah pandai pilih baju sendiri ek. Zahin esok baru 4 bulan :P

Hazlina Shahrel Mummy HK said...

mummysyafie : haha tu la.. tp skang ni mulut dia trett tett trettt tett je.. dah macam alien puny abahsa dah..

puan nadxoxo: haha time nak melasak ni.. penat la nnt nak berkepung..

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup