Wednesday, May 18, 2011

Ada Lagi 20 Minggu

Hai ladies..
Huwaaaa lama gile tak cite pasal kendiri peribadi kan.. hahahaha...

Skang simtom mabuk² dah takde lagi.. baru ada mood nak cerita  kat sini.. rasenya ramai dah tahu kat fb yg daku dah terisi ... ekekekeke... Adik HK bakal lahir Oct nnt.. Baby apa .. tu lom sure lagi.. sbbnya belom g skodeng HK Jr nih..



Waktu ni kami kat Central Market.. semata-mata nak makan kuey teow goreng kerang kat atas bumbung tu.. hahaha.. tp as usual lah lepas 8 thn rase nya dah tak sama macam time ku ulang alik ke kolej study dulu...

Now daku dah 20 minggu lebih sket.. perut tak berapa nak keluar lg.. hahahaa menyorok mcm kakaknya dulu.. dah 8 bln baru betul² bulat.. mood skang suke bejalan je.. kalo dulu asek nak tdo.. makan pun selera jee.. thanks to hubby sbb selalu penuhi nafsu makan yg kadang² tah pape je.. hahaha Love u so much!

2 comments:

mama Mya Elzara said...

Tahniah Lin... Bila due??? saya Due Hari Raya!!! jgn dia kuar pagi raya sudah.. hehehe

The Queen @ Widelia said...

tahniah tuk mama mya jgk.. lina due 2/10.... sempat la taram rendang time raya nnt.. kalo kuar pagi raya.. smbil teran lemang lam mulut ler... hahahhaha

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup