Sunday, May 01, 2011

Makeup Tutorial - Day Makeup By Me

Selamat berhujung minggu girlss.. Kali ni nak up kan video tutorial tuk simple day makeup as below. Sgt cepat dan senang nak apply pada yang baru nak belajar keep watching yer..



After makeup done. Malas nak pakai contact lens.. sbb nak buat tutorial je.. hahah abes tutorial ni terus padam makeup..



Me without mata plastik..


video

So ladies.. selamat menonton yer.. video ni daku dah apply foundation siap².. kalo nak tgk tutorial macam mana nak pakai foundation boleh tgk video ini. Nnt ada masa ku up cara applying liquid foundation yer.. Happy wacthing.. sebarang komen terima kasih banyak²..

4 comments:

MRS. K said...

cantik sis!

tengok senang, tapi bila nak apply tu tak menjadik.. kekeke

The Queen @ Widelia said...

hahaha ye ke kak? ala cube je.. step paling cincai nih... hahahahha try tau..

Mummy Irish@honey said...

wahhh! mg bguss tuk honey kak, mg nak sgt2 beljar2 make up..tpi ble dh conteng2 kat muka, comfirm xjadi..wkakakakka

The Queen @ Widelia said...

honey lepas ni follow step by step slow² yer.. hahaha

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup