Saturday, November 19, 2011

Jalan-Jalan Kenduri Berendoi

Hari ni Sabtu.. plan last minit dapat kol dari Opah Yang wakil kan Cik Wani menjemput ke kenduri berendoi anak bongsu nya.. si putih gebu yang tombam.. adeh.. lupe plak Mummy nak tanya namanya.. dia lahir beza 2 minggu je ngan baby Mummy ni kalo tak silap..

Muke org ngantuk.. seblom layan susu cap gantung awak kita posing dulu ye..
Mummy je feel lebih adik eksited tgk pemandangan..
Tumpang amek gambo kat buai baby.. si kakak ni ajak posing.. adik plak tdo..
Ada hati nak dukung adik.. kang belepuk adik ke lantai.. ha dukung le bantal je.. sok dah beso gendong le adik awak tu..
Ngan tuan umah.. see saiz nya 2kali ganda adik kan.. tp sgt comellll.... gebu dan pejal.. geram!!! Fully BF tu..

Menu tuk hari kenduri ni sgt la sedappp.. ada asam pedas ikan pari.. ayam goreng berempah.. kuih cara berlauk.. ikan masin balung ayam.. sambal belacan.. ngan ulam siket serta buah tembikai dan bubur kacang ijo durian.. yang paling mantoppppp kambing pangganggggg!!! alahai.. sgt mabeles.. tak sempat nak snap pic la.. makan kene cepat since adik tdo.. kang tak dpt Mummy nak menikmati.. Adik kalo dgr sore Mummy kang dia tak nak kat org lain dah.. ngan Ady pun dia bo layan.. asek la nak kepam ngan Mummy jek.. adoii...

Terima kasih kat Cik Wani dan suami.. lenkali jemput lagi yek.. :p

4 comments:

Hanna said...

adik baby dh besar lah..comel & gebu :)

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

hihihi.. makasih..

ikiqzana said...

bb baru sebulan lebih yer.. sama ler ngan kita.. baru 7 bln minum susu cap gantung jugak.

x leh negok bb mesti teringat bb uqail kt umah.

salam kenal lina.

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

ikiqzana : haah.. baru abes perintah kurungan ni.. hihihi...

bb uqail pun comel.. geram!

salam kenal di terima.. keep in touch yer..

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup