Thursday, April 15, 2010

Cerita Pasal Simply 5

Korang tau tak SIMPLY 5 tu ape..? ohhoooo... kalo ramai tak tau, ku bg tau.. Simply 5 tu ade lah ciptaan dgn ramuan² magic Dato CT untuk menutup cela di samping memperbaikinya.. Ia adalah salah satu produk keluaran SIMPLYSITI SDN BHD.. (ni adalah promo percuma dari saya Dato'.. ngeh ngeh ngeh)

Kalo sape² penah guna BB Cream (Blemish Balm) produk paling popular kat Korea ngan Taiwan ni lah yg terbaik.. Simply 5 tu adalah adaptasi dari BB cream. So far review ku terima ok la.. since produk ni baru lagi kat pasaran.. Pada sapa² yg gile pakai BB cream tuk jadi secantik pelakon² Korea tu meh la ku suggestkan guna Simply 5 ni.. ade 3 kategori insan yg buleh pakai.. tak kira lelaki or perempuan. tuk kulit nak jadi cerah berseri korang gunala C-Bright Simply 5, kalo nak anti penuaan korang pakai la New Age Simply 5 dan kalo yg bermasalah jerawat korang buleh try Acne Solution Simply 5..

Ngeee.. ku pun dah cuba.. so far ok lagi.. nak puji lelebih baru pakai 2 ari.. so kene tunggu abeskan dia tuk tgk hasil terbaik..


Ehem ehem .. tajaan lipstik, eyeliner, eyeshadow dan blusher yg segan2 nak nmpk tu adalah dari Simplysiti.. jgn marah haaa....


Opss ni hanyala model tambahan.. hehehee.. ini budak comel tak yah pakai ape pun dah comelssss dah.. Mummy cayang dia!! mmuuahh!!

hohohohho.. update u all later k.. *wink*

2 comments:

mamafaris said...

wahaha..xthn sey..promote hbis2an..ko kn inform Dato Siti..suruh dia buat blog..

erm..pd pndgn ku yg rabun..mekap kamu tu mcm over plak..ku suka mekap kamu yg natural mcm slu tu..ko phm kn maksud aku??..jgn amek ht n jantung ya..

Hazlina Shahrel said...

hahaha mamfaris oii... ku belasah tajaan punya la... bile lagi nak laram... ku pun rase over lak bile pakai lipstik kaler merah gitu.. ngeh ngeh...

nnt ku tepek gambo lain ah..

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup