Wednesday, April 07, 2010

Mummy Nak Posing Jugak


Heheheee.. sesekali teringin pulak rasenya nak interframe byk².. dah lama tak posing sakan... rindu plak rasenya.. tp lam dok posing² tu budak tecit tu mesti ade sekali.. tapi sekang susah betol nak ajak dia bergambar.. kene ajak sembang² dulu br layan camera.. apala.....
Kat atas tu gambar time makan kat OU ari sabtu lepas.. sementara tunggu menu smpi posing la apa lagik.. Mr Daddy dah rela nak picit² butang camera hp tu.. hehehehe...


Hari ahad pulak pegi wedding kazen.. HK punya atuk punya abang kawinkan anak lelaki dia.. pangkat paksu la kat HK.. ku sukak sebab tema kaler kawin dia sama ngan kaler kawin ku dulu.. ku mmg gile merah.. tapi AWAS!! ku bukan RED okey!!!.. hahaha korang jgn nak speku plak...


Senyummmmmm.. owhh.. ku rase ku la paling menawan.. tak gitu??! aippp pujian je ku terima.. kutukan sila jgn tulis kat sini.. ekekekeke...


Yeah.. meh senyum lagik.. sib baik kazen a.k.a makngah shima pada HK takde kalo idak.. mau pengsan gedik sana sini.. ade geng baru meriah gedik posing kan.. hahhahaahaa....

2 comments:

Baiti said...

posing mummy jgn x posing...waahahhhaaaa

Cik Andam Hazlina said...

hahahaha.. memenuhkan memori camera je..

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup