Saturday, April 17, 2010

Hepi Dah Tapi Masih Kurengggg...

Yihaaaaaaaaaaa!!!! sonok giles semalam.. g bli suar dah boleh masuk size M!!!!!! sgt2 hepi laaa... sebelum ni takut² nak try.. takut tak boleh masuk.. heheehee

Tapi semalam dah ter try la plak .. sbb suar yang ade sumenya dah loose gile.. smpi Mr Daddy kata ku pakai suar pinjam a.k.a dah macam minah indon.. huwaaaa.. adoila... nak buat camana.. ku kan sebelum ni pakai sume size gedoboh....

Dan lagi satu cite tak best ialah tang perut!!! masih lagi nampak cam gelebeh.. cam muffin yang muntah dr cup cake tu.. adoi ..!! camana nak buat eh.. sape² ade petua nak kempiskan perut?? Dulu mase tgh pantang perut mmg surut gile.. tapi lepas tu start tibai ais batu ku rase cam dah membukit jadinya.. adakah aku perlu tinggalkan kekasih ais ku tu??? ohh tak sanggup plak rasenya..... adoi laaaaaaaaa


Bile la nak dpt bentuk macam ni.. hulaaaaaaa.....
Photo credit to : slimworld

1 comment:

Naz-Segalanya disini said...

fuyooh..kalahlah daku mcm ni.Suarku xl

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup