Thursday, September 02, 2010

Celebrating Our 3rd Annivesary

Allhamdulillah.. saat yg dilalui bersama selama 3 tahun ni sangat² bahagia.. Doa ku agar ikatan suci ni berkekalan hendaknya ke akhir hayat..



Annivesary kali ni disambut pada 31 Ogos instead of 30 Ogos.. sbbnya Mr Daddy kene keje.. tp tak pela .. still ok sbb Mr daddy dah sanggup tuk buat Pre-Celebrating sbg ganti.. hehehe..

Kami decide nak celebrate annivesary kami kat tmpt tak ramai org.. nk bersesak².. maklumla bulan pose ni mostly kedai makan penuh dgn manusia.. Kami dengan besar hati memilih Delifrance Cafe' & Bistro je tempat tuk meraikan ulang tahun bersejarah kami ni..

Sampai² keadaan mmg lengang... takde org.. ohh aman..!! HK pun bebas nak kesana kemari.. dan yg paling dia suke boleh buat aktiviti dia tanpa gangguan.. dan kami menikmati makanan berbuka puasa dengan penuh romantik.... aiceh!


Menu kami tuk malam tu Beef Lasagna, Chicken apa tah nama dia.. n Kids Happy Meal tuk HK



Kek annivesary tak lupe jgk.. tp ku decide tak mo ke besar² .. cukup le kek comei² ni je.. sekali ngap cair lam mulut.. ha kan senang.. tak payah nak cut²
Order ngan kak ecar je..


Lepas selesai makan meal course.. time tuk dessert plak.. tu HK tgk usha eskrim tu..


Dan acara wajib.. bergambar tuk kenangan..

Semoga hati kami tetap teguh tuk bersama walau apapun dugaan yang mendatang. Terima kasih Ya Allah atas kurniaan hebat yang KAU berikan dengan kehadiran insan yang paling ku sayangi.. Moga ikatan ini akan terus ke syurga.. aminn..

6 comments:

MRS. K said...

muka u all sama la... tang mata tu sama..

hepy aniversary!

Cik Andam Hazlina said...

hehe ye ke kak? mate jepun.. sepet..

thanks kak..

Mya Elzara Batrisya said...

Hepi Aniberseri Dear... wahh berseri2 nyer dia... mcm baru semalam jadi pengantin... :) Sy Doakan bahagia hingga akhir hayat... Amin...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi anniversary both of u..
wishing u happily ever after dear!!

firahadifa said...

happy anniversary dear.. :)

Cik Andam Hazlina said...

Mya : seri pengantin baru berulang.. ekekekek.. thanks dear.. amiin..

Leily : tenkiu dear.. amiin. moga doamu dimakbulkan allah..

Kak Fida : tenkiu kak sayang..

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup