Wednesday, September 01, 2010

Pre-Celebrating Anninvesary : Part 1, Buka Puasa With Anuar Zain With Anak Yatim



Hurmm nampak gambar diatas.. ok pes pes sampai sume mood masih ok lagik... memasing pun bawak diri dgn sangat baik.. ku pun dah eksited nak tunggu abg nuar sampai.. lepas dalam 15 minit gitu.. bahang mule terasa.. huhuhu.. upenya ruang legar bangunan masalam tu takde ekon.. ke ekon dia slow..? hurmm acu sila jawab! huhuhu korng kan yg menten suhu malam tu.. huwaaaaa anak sedara mu ni dah keciwaaaaa..


Peneman yang setia.. heheheh thanks acu.. sorry la balik gesa² malam tu...

HK ngan Mr Daddy dah mule kepanasan.. Mr Daddy kalo panas buleh lagi la kontrol.. tapi HK?? haaa sendiri paham yer.. dia dah mule buat perangai.. buat tu tak betul buat ni tak kene... elok Mr Daddy selesai makan.. tunggu la turn nak bergambo ngan abg nuar nih.. alih² HK mengamuk ok... urrgghh geram plak rase hati nih..so kesudahan nya kami pulang dgn sangat hampa.. dan......bile hanya Acu nana je yg dpt bergambo!!!! huwaaaa tak aci!!!! .... taun depan sila repet lagi.. tapi pleaseeeeeeeeeeeeeeeee make sure ekon tu kuat okk...



Ku dah cabut awal lepas kecundang nak bergambo ngan abg nuar.. nak tunggu back stage dah takde mood ok.. HK buat mood Mummy down.. nasib baik HK pandai pujuk Mummy.. kita makan bihun goreng lepas tu kan.. hehehee..

Difahamkan jgk oleh sumber tersekat sgt ngan abang nuar.. dia pun bad mood masa tgh makan tu.. panas gile weh... tu masih senyum dalam hati tuhan je la yang tahu kot..
Lepas selesai makan n salam anak yatim dia turun ke ruang pentas tuk perform.. dalam takde² mood tu.. 1 lagu extra malam tu dia nyanyi.. semuanya 4 lagu dari 3 lagu yg dia janji.. sejuk kot dah duk bawah tu.. ekon dah bleh bg dia ruang bernafas dgn selesa.. hehehehe... so harap dpt jumpe lagi taun depan..

4 comments:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

amboi bestnya celebrate anniversary makan ngan abg nuar hehehe..biasa la budak kalau panas sgt mmg meragam apa2 pun happy anniversary dear..

Cik Andam Hazlina said...

hehehe.. alaa lin.. duk meja pun selang bape buah.. tp nmpk le jelas dia suap makanan sambil senyum2.. muahahhaha

adianiez AIDA said...

OMG!
anuar zain!!!!!!!!!!!!
i like!!!

Cik Andam Hazlina said...

aida: :) teruja kah..? hahahaha

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup