Thursday, September 02, 2010

Pre-Celebrating Anninvesary : Part 2, Cuci Mata @ Pyramid

29 Ogos jam 2.30 ptg.. Pre Celebrating diteruskan dgn agenda melepak² kat sunway pyramid je.. sekadar cuci² mata.. kononnya nak bersopeng kat Jusco tu.. tp mood tetibe spoil bile tgk keadaan Jusco tu yg tunggang langgang kat Kids Dept.. dengan tak berlampu nya.. sesak..! terus keluar dari sana.. dah la ramai nya manusia.. mmg tak leh nak memilih laaa...





Sudahnya melepak je la.. sambil nunggu waktu berbuka.. HK plak teruja nengok org main esketing tu... sambil mood layan makan nugget KFC.. uhh sungguh menyelerakan.. dgn penuh perasaan tak bersalah nya... hua hua hua...



Lepas 10 minit .. tahap kebosanan makin tinggi.. nak tak nak ek ek suare nak meminta simpati tul meloloskan diri dari melepak lam stroller..



Muke puas hati lepas dpt lari² sambil menyerbu kiosk famous amos dgn harapan nak bli lolipop.. tapi sorry la.. Mummy tak rela nak berlengas² lepas tu.. telah membawa Mummy tuk membekal kan biskut famous amos je kat HK.. makan biskut smpi tertido..

Lepas HK tdo.. Mummy meneruskan pencarian Mummy yg tak dpt².. kasut wedge!! huaaaa... Mr. Daddy ngan Tok Chu HK take over jaga anak².. Mummy ngan Opah Chu meneruskan perjalanan ke PADINI.. akhirnya.. yg di hajati tertunai.. 50% off!!! haaa patut la berat ati mase nak bli dulu.. upenya nk bli dgn harga separuh dari tu.. alhamdulillah.. jimat..!



Lepas tu terus ke Chicken Hartzz tuk menikmati makan buka puasa ptg tu.. sib baik reserved awal.. alhamdulillah kenyang jgk la perut ni walaupun makanan nya macam rasa makanan budak dok asrama.. huhuhuhu... tukang masak dia pose kot.. ekekekek...

4 comments:

::Mamalyna:: said...

hehe...kelakar plak bila kata makanan cam budak asrama...rasa die so-so jer yer..

Cik Andam Hazlina said...

hahahaha.. bekalan garam abes kot.. hehehehe

Farra Dhelina said...

berkurun dh rasanya tak pgi pyrmid..

hehe ye lah tu agknya kehabisan garam ekeke

Cik Andam Hazlina said...

farra : tu la.. tgk mmg menarik.. tp bile rase.. alahai... indah rupe dr rase.. hehehehe

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup