Friday, October 23, 2009

Besday HK Around d Corner (Sticky Mode)

Lilypie First Birthday tickers

Ulang Tahun Pertama HK

Salam sume...

Mummy nak menjemput semua sedara mara, sahabat handai, teman taulan yang mengenali Mummy, Daddy dan HK tak kira la di alam freinster ke facebook ke bloging ke dan yang mengenali kami secara live untuk menghadiri dan memeriahkan sambutan hari lahir Puteri ku yang pertama nih...

HK dah nak memasuki usia 1 tahun.. dan Mummy & Daddy amat excited nak celebrate untuknya..
semua2 sudi2la hadir..
Nak kol sorang2 tak semua no telefon ade... jadi di sini la menjadi pengantara nya yer..

Majlis ni tak de la clown & game bagai ye.. cuma seikhlas hati nak jamu kengkawan, sedara mara potong kek ngan makan..

Detail majlis seperti berikut...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tarikh : 24/10/2009, Sabtu (HK lahir 23/10/2008)
Masa : 3 Ptg
Tema : Kaler² Pelangi
Alamat : Blok P Jalan PJS 5/18 Taman Desa Ria PJ.
(Taman Medan, Jalan Klang Lama)
HP : 0172237993
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ku berharap sangat kedatangan semua teman Mummy, Daddy dan HK...

Jumpe nanti ye kawan-kawan

18 comments:

-DiraDiya- said...

ku wajib dtg x agk²?..

Azlina Ibu Alisha said...

happy birthday in advance fia..
alisha lagi 2months nk celebrate ms fia birthday..kan both of them lahir on 23rd..

alisha pon nk sibuk datang leh x??

mamafaris said...

ni yg faris xsbr nih...mntk2 mamafaris xm'bz'n dri dia..klu x faris g sorg2..uhuhuu....fia here i come w present...

Kerol+Natt=Adam said...

wah k.lina..ni kene note dlm diari..blh la ku memfree kan diri..lg2 nk kene chop date ngn en.hubbie..kalo tau last minit byk no alasannye..hehehe..insyaallah kalo de rezeki nk mai gak ni..

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

Ibu Dira: Jangan nak purak² yer.. kang tak mo teman lunch lagi...

Ibu Ina: Datang la.. lama dah kita tak jumpe... ajak AWA yer.. wajib! ekekekeekekeeee

Mama Daisy: ye ye ku tak sabar nak suh Faris potong kek sama² Fia...

Mama Natt: Sila catat besar² dalam diari mu itu.. pertama kali nak bersua nih.. excited!☻

Mummy_Sofea said...

lina da nak setahun da ek si fia sr ni...ermm mummy sofea dijemput x....ngee xmalunya..

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

Mummy Sofea: a'ah kan kejap je mase berlalu.. mestila kak Fia ni jemput adik fea yg comel tu... datang yer...

Naz-Segalanya disini said...

klu abah rikazz takde akan ku naik teksi utk datang..takde sesapa kesian ke..ku cop 10 january haa..jgn g tempat lain plak

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

hahhahaaaa.. memasing dah ade jaduak eh.. takpe² ku dah catat lam diary.. dira 22/11 naz 10/1.. 21/1 tu pulak besday ku.. ade sape² nak celebrate????

mamafaris said...

naz jgn lor gtu...naik teksi ooo...ku sedia dtg pick up mu ..kita g sama2..andai kt en seman xleh dtg ku drive sdri..cari rmh lina dlm google map..smgt nih..

Kerol+Natt=Adam said...

jgn lupe noted tau 21/11 adam punye bezday plak tau..ni invited sumer mmbr alam maya ku ini..

Naz-Segalanya disini said...

nasib baik ada yg kesian dgn diriku..thanks mama faris..akn ku tguu mu di tangga flat rumahku

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

mama natt: wokeh² fia dah tulis lam diary nih.. berderet nak kene g bli hadiah nmpknya..

Ibu nazz : andai kata faris tak jumpe jalan ke rumah ku akan ku jemput dikau di tepi tangga umah mu.. jgn risau yer..

Kerol+Natt=Adam said...

k.lina tepakse extand wat bezday adam 06/12..tp ni kire dh kompom tau..nnt wat reminder tau..nk sgt jmpe mmbr alam maya ni..

-DiraDiya- said...

yuhuuuuuuu..
enibodihommm??..
betulbetulbetul..
jgn lupsa kosongkn kalendar.. diary.. organizer.. segala bnda yg ada tarikh la..
pd 22/11 utk bday adam..
mntk² jd la ek..
sume pn d jmput hadir..
waicehhhh.. mcm open hse 1msia plk..

MyHeart said...

hehe...bole ke mummy aQish & aQil nak datang ni...baru jek nak kenal ngan mummy fia nih... ** sigh**

Mummy Fia said...

boleh.. meh la dtg aqil ngan agish.. kita leh kenal.. ni la masenya.. bile lagi.. datang yer.. kalo tak jumpe jalan tepeon lina yer.. kami berbesar hati kalo sudi dtg... *wink* *wink*

Ibu_Mysara Syauqeena said...

wah ramainya yang dah ready nk gi umah lina..lisa pon dh insyaAllah muncul dgn baby PMS nanti tp maybe lmbat sikit tau..smpan kek utk kitorang yer..hehehe..ha reserve siap2 jugak tarikh 4.5.2010..hahaha...

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup