Monday, October 26, 2009

Update Besday HK

Salam sumer.. Mummy tau mesti ade yang ternanti² update gambar² besday fia..
Ni Mummy update kan siket.. nak load byk2 tenet ni sengal plak .. nnt malam Mummy upload lagi..

Sebenarnya Mummy nak tunggu gambar dr cameraman Mummy.. tapi memandangkan Mummy lom dpt CD copy tu.. Mummy load dulu dr camera Mummy..

Nantikan lagi gambo² Besday Fia ye...


Fia with all the pressie ..


Terima kasih pada yang memberi.. Mummy nampak Fia seronok sgt ngan hadiah2 tu..





Buah Hati Fia pun datang tau.. tapi sekali lagi.. Fia pulak yang tdo..
tak dpt lg bergambo bersama.. adoila...








Aunty Lia dtg jgk bawak baby 'donut' dia yg gebu.. comel sungguh putih melepak!

Kami sekeluarga mengucapkan terima kasih la banyak2 pada yang hadir.
pada yang gambarnya lom kuar tu jangan kecik hati.. Nanti Mummy usahakan agar gambor semua masuk kat blog Mummy ni..


Fia enjoy n hepi with her Duck Rider.. hahahaahaha

kembali lagi ye uolls...!!

9 comments:

-DiraDiya- said...

byk nya bday gift fia..
ni yg ku nk wat bday party ku 2hb ni..
miahahaha..
tp ku nk wat style omputih..
ku jmput.. pastu kna rsvp..
pastu kna bgtau nk bg adiah apa..
huehuehue..
mn² yg agk rege 2kupang 2.. ku kasi dia mknn rege 2 kupang jgk lee..
wahahaha..
idok le.. teman nk wat begitu..
sj bjenaka (mari gelak rmai²..) d ari monday yg blues tahap gaban ni!!..

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

ye ku pun tak sangka ... ramai jemputan .. sudi kasi hadiah.. ade yg kasi duit jgk.. terima kasih la pada uoll uollss yang sudi memberi..

nnt ku load piccas hadiah ikut kategori yer.. ahaks.!

mmg blues gile weh.. rase nak blk ponteng je nih..

mamafaris said...

amboi dira..apa yg 2 kupang tue...ku tggu besday adam..besday kamu berry je yg tggu..miahahaha

lina..fia dh rasmikn beskal fink tu ye kat tasik..xajak pon..bule faris bwk keta batman dia..kasi adam makin beso lopong dia..ahaks..

nur rabiatul adawiyyah said...

banyaknye hadiah dier dapat..auntie mintak maaf coz tak dapat dtg..rugi tak dpt dtg coz dapat jumpe ngan alisya dan nak mintak tips sebenarnye kat kak ecar ttg bf..aritu kat umah dylla sempat ternampak kat lif je..tak sempat nak tegur..

MuMMy 2 Haqq said...

bestnye dpt adiah banyak2...

leadleedeea said...

banyak tul prezzies Fia..huhu~!!
tetiba jeles..heheheheee~!!!

HAPPY belated BIRTHDAY Fia~!!!

Julie a.k.a Ummi Muiz said...

wah!!!!! banyak nyer pressie fia..
hepi belated ye darling (tok fia =p) ummi muiz nak ucapkan tq kpd mummy sbb jemput ummi muiz gak..tp dsebabkan kami skluarga diJB, so xdptla dtg..hu3..apapun hepi tgok fia nek beskal..ha3..

Naz-Segalanya disini said...

ni yg nak merajuk ni..gambar ku confirm tak kluar punye..ku dtg paling last ye..takde org nak amek gambar ku..merajuk lg!!!

Mummy_Sofea said...

wah bestnya bufday fia sr..sorry yer mummy fea ngn sofea xdpt dtg..mummy fea ada kursus..insyaallah ada masa mummy fea dtg ek...tgkla klu free mummy nak dtg weekend ni..nk bg hadiah tuk fea...to mummy fea sr bagi no fon ek...nak calling2 takut sesat..hehe

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup