Sunday, October 25, 2009

Jalan² Cari Makan

Entry ni pasal jalan-jalan cari makan sempena cuti deepavali yang lepas ..
kita telah pun beronggeng nun smpi ke pulau indah kat port klang tu...
Daddy nak g beraya umah kawan dia mase sekolah rendah dulu ..
nak jalan punya pasal .. redah jew la.. hahahaahahaa.

Tapi ari ni je Mummy baru sempat nak upload piccas ni sume .. tenet umah kita tu memang sengal tahap gaban. sume entry Mummy bawak Fia jalan² sume kene post dated.. orang lain dah masuk Mummy baru terhegeh² nak upload. Entry kita g cukur jambul Fea Jr pun Mummy lom dapat buat lagi. adoila.. patutkah Mummy tukar je ke streamyx? tapi dorang sebok suh potong! camana la nak buat nih... hmmmmm...

Meh layan dulu cite bawah ni..

Sebelah malam raye deepavali tu kita merayap ke tesco bli barang anak dare Mummy ni sket.. segala pampers, susu nestum dan sebagainya... pastu kita pun melepakkan diri isi perut kat belakang Tesco tu .. restoran geng upin & ipin tu.. boleh tahan la makanan dia.. malam tu Mummy tingin nak makan Chicken Chop. Daddy pulak makan Steak.


Makan² kat restoran geng upin & ipin.. Mummy tak dpt nak snap banyak2 pic. Daddy dah jeling² .. maklumla Daddy tu kan pemalu.. kang takut org tengok2 kita berfotogedikxx.. huhuhuhuh....

Esoknya kita merayap lagi.. Belah siang kita berjalan ke pulau indah beraya..


With nani n Ida




Pas beraya g jalan² tepi laut plak.. umah schoolmate kami dia dok tepi laut kat pulau indah nih..




Belah malam pulak kita ade makan² kat block umah opan n atuk.


Fia with opah n atuk..


suasana majlis...

Lepas tu kita ke Kajang pulak.. umah opismate Daddy. tapi tak dpt nak bergambo. Daddy segan katanya.. so Mummy pun simpan la balik camera tu.. uh.. takde le gambo..
sekian...

4 comments:

Naz-Segalanya disini said...

lina..rizal kt mu ni melawo je kejenyer

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

looo nm pun mak andam.. status kn jg.. kt kat rizal aku sedia terima kl bini dia nk blajo melawo..

melawo tuk somi kan harusss ustazah! hahahaha

Naz-Segalanya disini said...

dia susah ati..klu bini dia dah menuntut dgn mak andam..mau habis gaji dia buat beli MAC

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

takyah susah hati.. memang la MAC is the Best .. tp i ade care melawo sambil berjimat..

tak caya tanya dira... huhuhuhuhuhu...

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup