Tuesday, August 17, 2010

Bile HK Membuli dan Di Buli

Haaa.. nampak tak tu.... Apa yang HK buat? Tu la keje dia.. Bile dah boring dgn menyepahkan umah opah.. tibe la time dia  buli si adik.. Baik punya landing.. tak pasal² adik di kuda²kan.. Mase ni jgk la ku menyelap..jadi tarzan.. Pening oo layan kerenah dia.. Lepas ni kalo ku ditakdirkan bekeja semula.. Ku tak rase ade BS yg nak jaga HK yg super aktif nih... Mummy dia pun kadang² angkat bendera putih.. suh Daddy take over... tak sanggup.. kang naya kene debik.. lagi ku sedih.. huhuhuhu....

Time ni bile nampak Mummy nak snap pic memasing senyum lebor.. HK siap buat peace yg tak jadi dia tu.. Kalo time normal si adik akan meraung sekuat hati.. hai la anak.... anak.....



Tapi bile sorang takde Mummy rindu la pulak.. tu belum lagi bab si kakak yang membuat onar kat adik² nya ni.. Kalo dia masuk campur.. HK pulak yg kene belasah.. ku kadang² hilang sore dah dok jerit² marah.. kalo nak tdo time petang² tu jgn arap la... kang tetibe yg ini melalak.. yg itu menjerit... dari ku pening terkejut² baik toksah tdo langsung... Kalo ke dapur pun tak leh lama.. ade je keje yg dorang buat..

Agaknya satu flat ni dah kenal sore daku tak dok marah budak² jgn bergaduh sesama sendiri.. adeh... dah tu camne nak buat?

2 comments:

MaMa aDaMaQiL said...

hehehe..sepesen je perangai bdk2 skang ni..alah k.lina jgn rsu..bdk2 ni kalo ngn org len baik sgt perangai die..tp kalo ngn mak pak sndr mmg ngade2..huhuhu

Cik Andam Hazlina said...

haah kan.. tu la anak namanya.. dgn kita je la sanggup nak manje kan dorang.. tp kan natt kadang² ku amatla stressss... nak tercabut pale otak ni sume kalo time dia meraung nak sesuatu tak dpt.. adoiii...

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup