Thursday, August 19, 2010

Mummy.. Peace..!

Nak tunggu masa berbuka lama lagi.. HK pulak tak mo tdo².. meh la ku update siket kat diary ku inih.. heheheh..

Gambar ni Mr Daddy yg snap. masa nak g umah mak ku tuk berbuka puasa ahad lepas.. sementara nunggu ku bersiap mereka dah pun lepak lam kete.. Sebabnya HK dah tak sabar² nak masuk kete.. kene la Daddy bawak masuk dulu.

Fe'el HK skang masuk je kete punat pertama yang ditekan adalah punat ON radio.. haa tu mmg keje tetap dia dah.. sesambil dia tergedik² berjoget Daddy suh dia posing.. "peace.. peace.."



Tula cara HK buat peace.. satu jari telunjuk kiri dan kanan.. smbil letak kat pipi... banyak kali dah ajar cara yang betul buat peace.. tak mau pulak jadinya.. susah kot kat dia nak lipat 3 jari tinggalkan 2 jari je tegak..



Sampai tepejam-pejam mata dia membuat aksi begitu..



Daddy.. peace... comel kan...

2 comments:

MaMa aDaMaQiL said...

ala tomey2nye HK....potostat muke mummy laaa..hehe

Cik Andam Hazlina said...

ye ke mama natt? huhuhu jenuh ku cari persamaan macam copy daddy dia je lebih.. huhuhuu...

Makeup Services:
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup